V našich podnicích měníme jídlo v zážitek a věříme, že tou nejlepší ingrediencí naší práce je radost.
RezervaceZačal se psát v roce 1995 v první restauraci Tomáše Karpíška v Mánesově ulici. Někdejší kuchař z Liberce kolem sebe shromáždil partu lidí, pro které byl host vážený pán.
Máte-li rádi dobré jídlo a pití, vyzvedněte si v našich restauracích věrnostní kartu
a užívejte si výhody.
Stáhněte si naši aplikaci pro iOS a Android a mějte přehled o všech svých rezervacích na jednom místě.
Pořádáme akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere každý.
Tvůj přístup je pro nás zásadní. Oceníme zkušenosti, chuť vzdělávat se v tobě podpoříme. Pokud je pro tebe nejlepší vizitkou spokojený host, budeme si rozumět.
Přehled o dění v domácí i zahraniční politice asi máte, my vám k tomu nasekáme novinky z gastronomie. Vítejte u nové rubriky, kterou plánujeme vydávat každý druhý pátek.
Celosvětová kuchařská soutěž Bocuse d’Or znamená víc než jen souboj o titul! Jakou váhu má pro gastronomii a kdy se odehraje české národní kolo?
V michelinské La Degustation Bohême Bourgeoise párují limitovanou edici vína od vinaře Milana Nestarce. Nechali jsme si nalít celý příběh o spolupráci!
Novinky najdete na našem
Facebooku a Instagramu.