V našich podnicích měníme jídlo v zážitek a věříme, že tou nejlepší ingrediencí naší práce je radost.
RezervaceZačal se psát v roce 1995 v první restauraci Tomáše Karpíška v Mánesově ulici. Někdejší kuchař z Liberce kolem sebe shromáždil partu lidí, pro které byl host vážený pán.
Máte-li rádi dobré jídlo a pití, vyzvedněte si v našich restauracích věrnostní kartu
a užívejte si výhody.
Pořádáme akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere každý.
Tvůj přístup je pro nás zásadní. Oceníme zkušenosti, chuť vzdělávat se v tobě podpoříme. Pokud je pro tebe nejlepší vizitkou spokojený host, budeme si rozumět.
Bohatá porce novinek z české i zahraniční gastro scény.
Tipy na sour ale, které vás (nejen) v létě zaručeně osvěží.
Jakou rekonstrukcí projde karlínská Eska, co se bude vařit v podniku Štangl – a jaké to je, propůjčit restauraci vlastní jméno? Nejen tohle jsme probírali s šéfkuchařem Martinem Štanglem.
Novinky najdete na našem
Facebooku a Instagramu.