V našich podnicích měníme jídlo v zážitek a věříme, že tou nejlepší ingrediencí naší práce je radost.
RezervaceZačal se psát v roce 1995 v první restauraci Tomáše Karpíška v Mánesově ulici. Někdejší kuchař z Liberce kolem sebe shromáždil partu lidí, pro které byl host vážený pán.
Máte-li rádi dobré jídlo a pití, vyzvedněte si v našich restauracích věrnostní kartu a užívejte si výhody.
Pořádáme akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere každý.
Tvůj přístup je pro nás zásadní. Oceníme zkušenosti, chuť vzdělávat se v tobě podpoříme. Pokud je pro tebe nejlepší vizitkou spokojený host, budeme si rozumět.
Rozhovor nejen o pravdě ve víně.
Říká se sice „sůl na zlato“, ale podobných pokladů najdeme v kuchyni víc. Které z nich už máte doma a které další přidat do týmu?
Rozhovor s Marcem Christovem, sous-chefem z La Degustation Bohême Bourgeoise. O respektu a mantinelech v kuchyni, o egu a povidlech v rajské omáčce.
Novinky najdete na našem
Facebooku a Instagramu.