V našich podnicích měníme jídlo v zážitek a věříme, že tou nejlepší ingrediencí naší práce je radost.
RezervaceZačal se psát v roce 1995 v první restauraci Tomáše Karpíška v Mánesově ulici. Někdejší kuchař z Liberce kolem sebe shromáždil partu lidí, pro které byl host vážený pán.
Máte-li rádi dobré jídlo a pití, vyzvedněte si v našich restauracích věrnostní kartu
a užívejte si výhody.
Stáhněte si naši aplikaci pro iOS a Android a mějte přehled o všech svých rezervacích na jednom místě.
Pořádáme akce věnované jídlu a všem, kteří ho mají rádi a chtějí experimentovat. Konají se po celý rok a díky jejich rozmanitosti si vybere každý.
Tvůj přístup je pro nás zásadní. Oceníme zkušenosti, chuť vzdělávat se v tobě podpoříme. Pokud je pro tebe nejlepší vizitkou spokojený host, budeme si rozumět.
Chuťově vyvážený report o dění na české i zahraniční gastro scéně.
Rozhovor s Martinem Hutařem z firmy Probio – o pionýrství na českém trhu a starých obilovinách, ale také o nedávných krizích, fermentaci a důvěře ve slovo „bio“.
Pálí, léčí – a zaslouží si vrátit na talíře. Kopřiva patří k nejzázračnějším bylinám u nás, tak si navlečte rukavice a vzhůru na ni!
Novinky najdete na našem
Facebooku a Instagramu.