Pokud chcete o připravovaných akcích vědět jako první, sledujte náš Instagram.
A koho by to do plzeňského Lokálu nepřilákalo, určitě vás přesvědčí speciální hosté, kteří budou čepovat na venkovním výčepu – Tomáš Krčmář a Ondřej Rozsypal!
Těšíme se na vás a věříme, že nám pomůžete překonat loňský rekord 250 tisíc korun.
Kdybyste chtěli přispět už teď, můžete na tomto odkazu.
Součástí akce bude i znovuotevření našeho Výčepu, který najdete hned za rohem v ulici Bezručova. Tak se přijďte podívat a dát si pivo!
Gril v letní kuchyni rozpalujeme vždy od středy do soboty.
Jedno hlavní jídlo, polévka nebo dezert pro vaše ratolesti je na nás! Nemusíte pospíchat, vysvědčení přijímáme až do konce července.
Akce platí v restauracích Lokál, Burger Service, Eska, Pasta Fresca, Pastacaffé, Kuchyň, U Kalendů, Pizza Nuova, Čestr, Café Savoy, Bufet, Kantýna, Naše maso, Myšák, Brasileiro.
Ilustraci k akci vytvořila Barbora Tögel.
V letním čísle se dočtete třeba to, jak nařezat špekáček, aby byl dokonale propečený, nebo jak si nalít pivo z PET lahve tak, abyste nepoznali rozdíl od čepovaného. Přidali jsme recept na buřtguláš, fejeton spisovatelky Pavly Horákové i průvodce po lokálovských zahrádkách.
Noviny Štamgast vycházejí každý druhý měsíc. Zdarma si je můžete brát v restauracích Lokál. Online si je prolistujte zde.
Přejeme zábavné čtení!
Jelikož se bude ve Vodičkově ulici celé léto až do konce září opravovat tramvajová trať, rozhodli jsme se vám tuhle nepříjemnost něčím vynahradit. A to konkrétně dopravou zdarma.
Objednejte si cokoliv na www.mysakdomu.cz a my vám to zdarma přivezeme. Jezdíme po celé Praze, každý den od 9 do 19 hodin.
Tak dobrou chuť!
Po celé léto vám namícháme speciální drink podle receptury z Brasileira – limonádu Tropical. Připravuje se z pyré, ve kterém je exotické ovoce (ananas, maracuja a mango). Je velmi osvěžující a návyková.
Zavře se ulice a bude se grilovat, ochutnávat a pivo poteče proudem! Proč? Protože brzy si díky rozvozu Našeho masa na jejich masíčku a šunčičkách pochutnáte i v Brně.
Venkovní gril v Kuchyni rozpalují vždy odpoledne od 16 hodin – od středy do pátku. O víkendu se griluje celý den.
A co je v nabídce? Maso, burgery, ale vždy se najde něco i pro ty, co raději zeleninu. A pro pivo je to ze zahrady na tři skoky. Tak kde jste?
Novinky najdete na našem
Facebooku a Instagramu.