Pokud chcete o připravovaných akcích vědět jako první, sledujte náš Instagram.
Baristé z Café Savoy vám přináší speciální drink měsíce do našeho informačního střediska na adrese Rybná 14. Ochutnejte vyhlášenou horkou čokoládu po celý měsíc!
29. 11., od 16:00 se stavte do klubu Ambiente, dorazí head barista Filip a generální manažer Ozren, dozvíte se zajímavé informace a plány na následující rok, to vše při usrkávání horké čokolády. ❄️🔥
03. 11. Škola čepování
06. 11. Cupping - degustace kávy
07. 11. Omáčky z Lokálu - koprovka a křenovka
09. 11. Chleba jako z Esky!
11. 11. Cupping - degustace kávy
14. 11. Sladké a kynuté z Esky!
14. 11. Osvojte si latte art – umění kreslit do kávy!
15. 11. Už to kvasí: kefír, tibi a kombucha!
16. 11. Čestr a Přeštík
21. 11. Škola steaků z Čestru
23. 11. Jak na uzeniny doma s Františkem Kšánou
24. 11. Škola čepování
28. 11. Větrníky, věnečky a knedlíky jak z cukrárny
29. 11. Aeropress - káva pod tlakem!
5. 12. Čestr a Přeštík
7. 12. Chleba jako z Esky
7. 12. Baristická chemie vody
8. 12. Baristická chemie vody
8. 12. Škola čepování
9. 12. Cupping
9. 12. Napečte si cukroví
10. 12. Latte art
10. 12. Napečte si cukroví
12. 12. Krájej jako šéfkuchař
12. 12. Jak na kávu s domácím kávovarem
13. 12. Vánočka a loupáky jako z Esky
14. 12. Vánočka, štola a marokánky s Maškrtnicí
16. 12. Brunch podle kreativního šéfkuchaře Ambiente
18. 12. Už to kvasí!
19. 12. Škola steaků z Čestru
Víte jak vypadá ta nejlepší zabijačka? 🐷
Váš oblíbený Lokál, naši řezníci, jelita, jitrnice, tlačenky, klobásy… od všeho dobrého trochu. Nezapomeňte na pečlivě ošetřené pivo, zábavu a muziku. A to nejdůležitější? Přece vy, naši štamgasti! 🍻
Tak kde se potkáme?
Těšíme se na vás! 🙂
Pokud byste rádi stůl uvnitř, doporučujeme včasnou rezervaci.
Slyšeli jste? Ti nejlepší Mikuláši prý nosí párky v rohlíku! 🔥Tak jsme jednoho takového pozvali na dvorek Bokovky.
Hodným dětem dá náš Mikuláš něco sladkého, zato zlobivce pošle nemilosrdně do pekla. A na dospěláky se taky dostane. Bude svařák, pivo Čert od Matušky a malé občerstvení z Našeho masa.
Máme v plánu zaplnit celý dvorek a bavit se až do rána 💃🏼🕺🏼.
A na co všechno se můžete těšit?
❤️ Místní Višeň a další speciály
💙 Pickle shot stage
❤️ Kohoutí fotokoutek
💙 DJs
Uvidíme se ve středu 6. 12. od 16:00 🍻!
Prosincová degustace vás zavede do Vin de Marie! Sommelier Zdeněk Oudes připravil na sobotu 9.12.od 14 hodin degustaci autentických naturálních vín, která pečlivě vybírá přímo u vinařů a která hned tak někde neochutnáte. Začínáme od 14 hodin. 🍷
Champagne Chavost
Ryzlink Vlašský Stanislav Charvát
Pulp Fiction Erich Machherndl
Hausmarke rot Moric
Nebbiolo d'Alba Amphora DOC Rivetto
Hautes-Côtes de Beaune Domaine des Rouges Queues
Vstupenky zakupujte ZDE
Přijďte se naladit na blížící se svátky a užít si pomalý brunch v cukrárně Myšák.
K Vánocům totiž patří i trocha toho rozmazlování, a tak vás pohostíme luxusními specialitami, které u nás běžně nenajdete.
Brunch pro vás připravili šéfkuchař Lukáš Pohl s šéfkuchařem Františkem Skopcem, který vedl kuchyň v Café Savoy a teď je kreativním šéfkuchařem Ambiente.
Oba dva mají rádi klasické recepty, nic výstředního, a baví je propojovat cukrařinu s kuchařinou. Na přivítanou pro Vás máme připravenou skleničku crémantu d'alsace od Charlese Baurea.
Svá místa si zařiďte ZDE.
Novinky najdete na našem
Facebooku a Instagramu.