Prohlédněte si naše polední nabídky.

Kalendář akcí

Pokud chcete o připravovaných akcích vědět jako první, sledujte náš Instagram.

Horká čokoláda v klubu Ambiente
01. až 30. 11. 2023
klub Ambiente

Horká čokoláda v klubu Ambiente

Středa 01. 11.—30. 11. 2023

Zima, zima, zima začíná! ❄️

Baristé z Café Savoy vám přináší speciální drink měsíce do našeho informačního střediska na adrese Rybná 14. Ochutnejte vyhlášenou horkou čokoládu po celý měsíc!

 

Pop-up s Café Savoy v klubu Ambiente
29. 11. 2023
klub Ambiente

Pop-up s Café Savoy v klubu Ambiente

Středa 29. 11. 2023 16.00—18.00

Horká čokoláda? Café Savoy? A klub Ambiente? ❤️

29. 11., od 16:00 se stavte do klubu Ambiente, dorazí head barista Filip a generální manažer Ozren, dozvíte se zajímavé informace a plány na následující rok, to vše při usrkávání horké čokolády. ❄️🔥

Listopadové kurzy v UMu
01. až 30. 11. 2023
UM
UM-pop

Listopadové kurzy v UMu

Středa 01. 11.—30. 11. 2023
Prosincové kurzy v UMu
01. až 31. 12. 2023
UM
UM-pop

Prosincové kurzy v UMu

Pátek 01. 12.—31. 12. 2023

Nadcházející kurzy v UMu 💚

Přijďte se učit a inspirovat! Kurzy vedou zkušení profíci a jsou určeny všem, kdo hoří pro gastronomii.

5. 12. Čestr a Přeštík

7. 12. Chleba jako z Esky

7. 12. Baristická chemie vody

8. 12. Baristická chemie vody

8. 12. Škola čepování

9. 12. Cupping

9. 12. Napečte si cukroví

10. 12. Latte art

10. 12. Napečte si cukroví

12. 12. Krájej jako šéfkuchař

12. 12. Jak na kávu s domácím kávovarem

13. 12. Vánočka a loupáky jako z Esky

14. 12. Vánočka, štola a marokánky s Maškrtnicí

16. 12. Brunch podle kreativního šéfkuchaře Ambiente

18. 12. Už to kvasí!

19. 12. Škola steaků z Čestru

Zabijačky v Ambiente
18. 11. až 17. 02. 2024
Ambiente

Zabijačky v Ambiente

Sobota 18. 11.—17. 02. 2024

Víte jak vypadá ta nejlepší zabijačka? 🐷
Váš oblíbený Lokál, naši řezníci, jelita, jitrnice, tlačenky, klobásy… od všeho dobrého trochu. Nezapomeňte na pečlivě ošetřené pivo, zábavu a muziku. A to nejdůležitější? Přece vy, naši štamgasti! 🍻

Tak kde se potkáme?

  • 18. 11. U Zavadilů
  • 25. 11. Pod Divadlem, U Caipla – zabijačkové hody, Korunní
  • 02. 12. Nad Stromovkou
  • 09. 12. U Jiráta – zabijačkové hody
  • 13. 01. Hamburk, Pod Divadlem
  • 27. 01. Nad Stromovkou
  • 03. 02. Dlouhááá – zabijačkové hody, Korunní, Kuchyň na Hradě
  • 10. 02. U Zavadilů, Pod Divadlem, U Caipla
  • 17. 02. U Bílé kuželky

Těšíme se na vás! 🙂

Pokud byste rádi stůl uvnitř, doporučujeme včasnou rezervaci.

Mikuláš v Bokovce
05. 12. 2023
Bokovka

Mikuláš v Bokovce

Úterý 05. 12. 2023 16.00—20.00

Slyšeli jste? Ti nejlepší Mikuláši prý nosí párky v rohlíku! 🔥Tak jsme jednoho takového pozvali na dvorek Bokovky.

Hodným dětem dá náš Mikuláš něco sladkého, zato zlobivce pošle nemilosrdně do pekla. A na dospěláky se taky dostane. Bude svařák, pivo Čert od Matušky a malé občerstvení z Našeho masa.

5. narozeniny Dvou Kohoutů
06. až 07. 12. 2023
Dva Kohouti

5. narozeniny Dvou Kohoutů

Středa 06. 12.—07. 12. 2023

Přijďte s námi zapít 5. narozeniny 🍻🎉

Máme v plánu zaplnit celý dvorek a bavit se až do rána 💃🏼🕺🏼.

A na co všechno se můžete těšit?

❤️ Místní Višeň a další speciály
💙 Pickle shot stage
❤️ Kohoutí fotokoutek
💙 DJs

Uvidíme se ve středu 6. 12. od 16:00 🍻!

Degustace ve Vin de Marie
09. 12. 2023
Vin de Marie

Degustace ve Vin de Marie

Sobota 09. 12. 2023 14.00—17.00

Prosincová degustace vás zavede do Vin de Marie! Sommelier Zdeněk Oudes připravil na sobotu 9.12.od 14 hodin degustaci autentických naturálních vín, která pečlivě vybírá přímo u vinařů a která hned tak někde neochutnáte.  Začínáme od 14 hodin.  🍷

Čím si uděláme zážitek ještě příjemnější?

Champagne Chavost

Ryzlink Vlašský Stanislav Charvát

Pulp Fiction Erich Machherndl

Hausmarke rot Moric

Nebbiolo d'Alba Amphora DOC Rivetto

Hautes-Côtes de Beaune Domaine des Rouges Queues

Vstupenky zakupujte ZDE

Adventní brunch v 1. patře
09. až 10. 12. 2023
Myšák

Adventní brunch v 1. patře

Sobota 09. 12.—10. 12. 2023

Po roce Vánoce, Vánoce… 🌲

Přijďte se naladit na blížící se svátky a užít si pomalý brunch v cukrárně Myšák.

K Vánocům totiž patří i trocha toho rozmazlování, a tak vás pohostíme luxusními specialitami, které u nás běžně nenajdete.

Brunch pro vás připravili šéfkuchař Lukáš Pohl s šéfkuchařem Františkem Skopcem, který vedl kuchyň v Café Savoy a teď je kreativním šéfkuchařem Ambiente.

Oba dva mají rádi klasické recepty, nic výstředního, a baví je propojovat cukrařinu s kuchařinou. Na přivítanou pro Vás máme připravenou skleničku crémantu d'alsace od Charlese Baurea.

Svá místa si zařiďte ZDE.