Pokud chcete o připravovaných akcích vědět jako první, sledujte náš Instagram.
Čeká vás spousta dobrého jídla – hlavně bezkonkurenčně dobrý kebab a pivo od Kohoutů.
Začínáme v 16 hodin. 🥙
Pro víc informací sledujte sítě Bufetu.
A rovnou si do diářů zapište i datum 21.5., kdy bude mít Kantýna v klubu svůj pop-up. Začínáme v 16 hodin.
Takové procházce s pravidelnými pivními zastávkami se říká pivní zoo – a ta naše, tedy zkrácená verze pivní procházky, vede přes Černého vola, Hrocha, Zlatého tygra a Zlatého slona. ❤️
Prozradíme, kde rád pil Hrabal i Havel a proč u Tygra dřív neměli rádi ženy!
Nalaďte si podcast Co dům dal a ponořte se ve zhruba 15 minutách do historie domů, míst i do osudů osobností spojených s gastronomií.
Rakouské vinařské regiony odkrývají velkou pestrost co do klimatických, půdních i geologických podmínek. Skrze tuto degustaci vám chceme ukázat krásy a odlišnosti jednotlivých terroir Rakouska.
Vstupenky koupíte zde.
V celém domě se provádí stavební průzkum.
Další číslo hospodského čtení je venku! Co jsme si pro vás připravili tentokrát?
Hospodské i historické povídačky o pivu, recept na naše utopence, rozhovor s výčepním Tomášem Krčmářem a mnoho tekutých zajímavostí. Víte třeba, kolik výčepních kohoutů je ve všech Lokálech? Nebo co znamenají odznáčky na zástěrách našich výčepních? Čtěte a dozvíte se!
Noviny Štamgast vychází každý druhý měsíc. Více čtení najdete na blogu Jídlo a radost.
Těšit se můžete hlavně na velkou proměnu horní části restaurace, kde se objeví třeba nové sezení a zvětší se salátový bar – nově v něm najdete i teplé pokrmy. 💚
Novou podobu restaurace navrhla designérka Denisa Strmisková.
Vy si zatím můžete užívat své oblíbené brazilské hostiny v Brasileiru Slovanský dům. Rezervaci si můžete udělat zde.
A pokud si chcete počkat, rezervaci do Žáby si udělejte zde.
Oblíbené duo Jirka Horák a Tomáš Valkovič alias Langoš Fry Day dorazí na konci dubna do karlínského Bufetu. Těstě se na super langoše.
Brzy prozradíme více informací!
Novinky najdete na našem
Facebooku a Instagramu.