Pokud chcete o připravovaných akcích vědět jako první, sledujte náš Instagram.
Langošové obležení v podání kreativních kuchařů z Ambiente Jirky Horáka a Tomáše Valkoviče.
Bufet + Langoše + zahrádka = to si nemůžete nechat ujít! ❤️
Lokál Nad Stromovkou oslaví v sobotu 27.5. 10 let od první načepované hladinky.
Přijďte, pijte a hodujte!
Přijďte si k nám svátečně dopřát! O vaši pozornost si totiž koleduje náš luxusní velikonoční brunch, na kterém vás pohostíme skleničku crémantu d'alsace od Charlese Baurea a 6 lahodnými jarními chody.
Brunch pro vás připravuje šéfcukrář Lukáš Pohl s šéfkuchařem Františkem Skopcem, který dřív vedl kuchyň v Café Savoy a teď je kreativním šéfkuchařem Ambiente. Oba dva milují klasické recepty a baví je propojovat cukrařinu s kuchařinou. 🫶🏻
Rezervace ZDE
Řekli jsme si, že výlet do Brna vůbec nezní špatně…
A tak si ve středu 19. 4. sbalíme svých pět švestek, recepty na nejoblíbenější jídla, spoustu vypečených chlebů z naší pece i jiné dobroty – a přijedeme za vámi do 4pokojů.
Přijďte ochutnat! Těšíme se na vás.
Novinky najdete na našem
Facebooku a Instagramu.