Pokud chcete o připravovaných akcích vědět jako první, sledujte náš Instagram.
Co nás tam čeká? Budeme samozřejmě šířit osvětu o českém pivu, učit správně čepovat a na jeden večer z místního pivovaru uděláme pravou českou hospodu!
Pokud u toho chcete být s námi, sledujte nás na instagramových profilech: Institut PIVO, Pult, Dva kohouti a Lokál.
Lukáš Tomsa ze Dvou kohoutů dokonce pro tuto příležitost uvařil nové pivo – a to přímo v Americe. Jak to probíhalo, si přečtěte v rozhovoru na blogu Jídlo a radost.
Podle jejíž kuchařky vaří v michelinské La Degustation Bohême Bourgeoise. Střípky z Mariina života posbíral spisovatel Lukáš Berný a fenomén autorek v 19. století objasňuje historik Martin Franc.
Podcast najdete na platformách Spotify, Google podcasts, Apple podcast i Soundcloud.
Jaká vína společně otevřeme?
Bourgeois Diaz – BD´N
Charlie Vinum Celebratum – Pinot Noir klaret 2021
Christian Tschida – Brutal 2021
La Maison Romane – Bourgogne rouge 2022
Petr Kočařík – Pinot Noir 2022
Domaine des Rouges Queues - Marange Vigne Blanche 2018
Více informací, včetně vstupenek naleznete ZDE.
Začínáme v 17 hodin a zhruba o hodinu později budeme narážet soudek! Čeká vás spousta dobrého jídla a pivo poteče proudem. ❤️
Jedinečný zážitek ve Štanglu na pop-upu michelinského šéfkuchaře z Londýna!
Neopakovatelná příležitost ochutnat umění Yiannise Mexise, head chefa londýnské michelinské restaurace Hide. Osmichodové degustační menu z lokálních i exotických surovin bude inspirované fenoménem Anemoia – neuchopitelným pocitem nostalgie k něčemu, co jste zatím nezažili. A přesně takový bude celý tento večer.
V ceně vstupenky je devítichodové degustační menu s možností přikoupit vinné párování. O to se postará Martin Kleveta, head sommelier v restauraci Alain Ducasse at The Dorchester se třemi michelinskými hvězdami.
Oblíbené duo Jirka Horák a Tomáš Valkovič alias Langoš Fry Day dorazí na konci dubna do karlínského Bufetu. Těstě se na super langoše.
Brzy prozradíme více informací!
Novinky najdete na našem
Facebooku a Instagramu.