Pokud chcete o připravovaných akcích vědět jako první, sledujte náš Instagram.
V celém domě se provádí stavební průzkum.
Podle jejíž kuchařky vaří v michelinské La Degustation Bohême Bourgeoise. Střípky z Mariina života posbíral spisovatel Lukáš Berný a fenomén autorek v 19. století objasňuje historik Martin Franc.
Podcast najdete na platformách Spotify, Google podcasts, Apple podcast i Soundcloud.
Začínáme v 17 hodin a zhruba o hodinu později budeme narážet soudek! Čeká vás spousta dobrého jídla a pivo poteče proudem. ❤️
Jedinečný zážitek ve Štanglu na pop-upu michelinského šéfkuchaře z Londýna!
Neopakovatelná příležitost ochutnat umění Yiannise Mexise, head chefa londýnské michelinské restaurace Hide. Osmichodové degustační menu z lokálních i exotických surovin bude inspirované fenoménem Anemoia – neuchopitelným pocitem nostalgie k něčemu, co jste zatím nezažili. A přesně takový bude celý tento večer.
V ceně vstupenky je devítichodové degustační menu s možností přikoupit vinné párování. O to se postará Martin Kleveta, head sommelier v restauraci Alain Ducasse at The Dorchester se třemi michelinskými hvězdami.
Těšit se můžete hlavně na velkou proměnu horní části restaurace, kde se objeví třeba nové sezení a zvětší se salátový bar – nově v něm najdete i teplé pokrmy. 💚
Novou podobu restaurace navrhla designérka Denisa Strmisková.
Vy si zatím můžete užívat své oblíbené brazilské hostiny v Brasileiru Slovanský dům. Rezervaci si můžete udělat zde.
A k pokud si chcete počkat, rezervaci do Žáby si udělejte zde.
Oblíbené duo Jirka Horák a Tomáš Valkovič alias Langoš Fry Day dorazí na konci dubna do karlínského Bufetu. Těstě se na super langoše.
Brzy prozradíme více informací!
Novinky najdete na našem
Facebooku a Instagramu.